تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی
دانلود برنامه ها، نرم افزارها، فایل فلش، رام اندرویدی، پایان نامه، مقالات علمی دانشگاهی، مقالات ترجمه شده
تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی
چهار شنبه 27 بهمن 1395 ساعت 1:42 | نوشته ‌شده به دست بارانستار | ( )
تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی

استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی درباره استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی دانلود استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی

دانلود تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی

استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی
درباره استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی
تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی
دانلود استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 148 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران كه بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با كسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از:

(تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن كیفیت كالاهای داخلی، كمك به بهبود روشهای تولید و افزایش كارائی صنایع در جهت خودكفائی كشور - ترویج استانداردهای ملی نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری كنترل كیفی كالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری و جلوگیری از صدور كالاهای نامرغوب بمنظور فراهم نمودن امكانات رقابت با كالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی كنترل كیفی كالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری بمنظور حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكنندگان داخلی و جلوگیری از ورود كالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی و فنی تولیدكنندگان، توزیع كنندگان و مصرف كنندگان مطالعه و تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی و ترابری كالاهای مختلف ترویج سیستم متریك و كالیبراسیون وسایل سنجش آزمایش و تطبیق نمونه كالاها با استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقایسه ای و صدور گواهینامه های لازم).

موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد میباشد و لذا در اجرای وظایف خود هم از آخرین پیشرفتهای علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده مینماید و هم شرایط كلی و نیازمندیهای خاص كشور را مورد توجه قرار میدهد.

اجرای استانداردهای ملی ایران بنفع تمام مردم و اقتصاد كشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تأمین ایمنی و بهداشت مصرف كنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینه‏ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و كاهش قیمتها میشود.

 

 

تهیه كننده

كمیسیون استاندارد آرد

 رئیس

سعادت لاجوردی - ناصر

دكتر علوم كشاورزی

استاد دانشكده كشاورزی

 اعضاء

پایان - رسول

فوق لیسانس بخش صنایع غذائی

مدیر گروه علوم و صنایع غذائی انستیتو تغذیه ایران

توكلی - منصور

دكتر كشاورزی

دانشیار دانشگاه تهران ـ دانشكده كشاورزی

 دبیر

همایونی - همایون

مهندس كشاورزی

كارشناس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

 

فهرست مطالب

 

استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی

هدف

دامنه كاربرد

ویژگیها

 بسته بندی و علامتگذاری

 نمونه‏برداری

روشهای آزمون

 

دانلود تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زمینی


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: تحقیقات دانشگاهی


 
موضوعات
نویسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فروشگاه ساینس فایل و آدرس scincefile.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 105
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 252
بازدید ماه : 3741
بازدید کل : 118172
تعداد مطالب : 2832
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1